ANSVAR

Vi garanterar att du blir nöjd om inte, gör vi om arbetet kostnadsfritt! Vi tar avstånd från olaglig arbetskraft och är försäkrade om något skulle hända.

KVALITET

Vi kommer i tid, gör arbetet som ni frågar efter och ser till att ni är nöjda.

YRKESKUNNIGHET

Vi har lång erfarenhet av yrket, vi vet vad som krävs för att städningen blir så bra som det bara går.

HJÄLPSAMMA

Vi gör det lilla extra och vi är självklart behjälpliga med det ni önskar även om det inte tillhör städning.

Lär känna oss lite bättre...

Flyttstädningar Umeå AB

I över 25 år har vi på Flyttstädningar Umeå AB våra kunder att få en enklare och behagligare flyttstädning genom att erbjuda städhjälp och utföra städtjänster. Vi hjälper både privatpersoner och företag med flyttstädning och fönsterputs. Sedan vår start 1991 har vi lyckas hjälpa över 15.000 kunder att få det rent och snyggt hemma och på jobbet.

Så tycker våra kunder

Nyckeln till vår framgång är att vi satsar på nöjda kunder och nöjda medarbetare. Vi tror att du mår bättre när du kommer hem till ett snyggt och rent hem.

Nöjda kunder och nöjda medarbetare

Nyckeln till vår framgång är att vi satsar på nöjda kunder och nöjda medarbetare. Vi tror att du mår bättre när du kommer hem till ett snyggt och rent hem. Vi tror att dina kunder och dina medarbetare trivs bättre på jobbet och därmed gör ett bättre jobb och får mer gjort när det är rent och snyggt på kontoret. Och vi tror att dina kunder får ett bättre intryck av ditt företag när dina entréer och trapphus är skinande rena. Vad tror du?

Hög kvalitet och hög servicenivå

Vi jobbar ständigt på att förbättra oss. Och vårt mål är att alltid hålla en hög kvalitet och en hög servicenivå, både hos våra befintliga och våra nya kunder. Som kund hos oss får du proffs som städar hos dig och ett bevis på detta är vår stora mängd av positiva omdömen som våra kunder har gett oss och våra höga kundnöjdhetssiffror idag . Läs gärna mer om vårt kvalitets- och säkerhetsarbete, våra värderingar och vår historia berättad av Marie .

BRA FÖRHÅLLANDEN

Du spenderar största delen av din vakna tid på arbetet och därför är det viktigt att du trivs och mår bra hemma. Vi jobbar aktivt med att förbättra vårt hälsoarbete och låter alla på företaget vara med och bidra. Mår personalen bra så mår företaget bra.

KUNDFOKUS

Kunden har alltid rätt och är dessutom det viktigaste vi har. Därför ser vi alltid till att göra vårt bästa under hela samarbetet. Om du inte skulle vara nöjd så lyssnar vi alltid och agerar snabbt för att åtgärda problemet. Det lovar vi.

VI VÄRNAR OM MILJÖN

Vi på Flyttstädningar Umeå AB jobbar ständigt med att förbättra vår egen och andras miljö. Vi har miljövänliga medel och sorterar allt vårt avfall. Vi tror på en framtid utan miljöfarliga medel där alla hjälps åt och tar ansvar.

Vi är försäkrade

Vi är försäkrade i AMF (arbetsmarknadsförsäkring) och Länsförsäkringar (ansvarsförsäkrad för 10.000.000:-).
Bankgiro: 595-3542
Godkänd för F-skatt.